Diety Burry spiritueel therapeut
 

Visie

Spirituele therapie is voor iedereen die meer vreugde en energie in het leven wil ervaren. Het ontdekken van wie je werkelijk bent en van daaruit je leven in eigen hand nemen. In mijn visie is het leven een innerlijke reis waarbij de nadruk ligt op jezelf te mogen zijn.

Ik kijk naar alle aspecten van het mens-zijn. Ik werk vanuit een holistische benadering. Verbinding is daarbij het sleutelwoord.

Als mens hebben we nogal de neiging om onszelf volledig te identificeren met hoe we moeten zijn. Dit krijgen we al van jongs af aan te horen en het meeste wat we aangeleerd krijgen is totaal onbewust.

Bewustwording is nodig anders blijven we onszelf continu belemmeren door gedachten die overtuigingen zijn geworden. We herhalen steeds dezelfde ingesleten patronen en kunnen daardoor gedeeltelijk of volledig vast lopen.
In een depressie of burn-out komen, (chronisch) ziek worden, continu piekeren en angsten kennen bij alles wat je zou willen ondernemen. Er is altijd een verandering mogelijk.

Hierbij is het belangrijk om jezelf niet langer meer te identificeren met hoe je zou moeten zijn. Je gaat dan een opening ervaren in waar je zou heen willen bewegen. Dit wakker worden is een belangrijke stap omdat je van daaruit weer het heft in eigen handen gaat nemen.

In het proces van wakker worden mag er van alles veranderen. Allerlei overtuigingen en gedragingen mogen transformeren en zo herstellen we weer dat wat er niet mocht zijn. Het heeft totaal geen zin onszelf te ontkennen in ons verdriet, boosheid, frustraties, verlangens, eenzaamheid en nog veel meer.
Geef erkenning aan wat er in je leeft. Voel en ervaar hoe het leven door je heen wilt stromen en volg vooral je eigen innerlijke leiding.

Bij dit alles kan ik je helpen door naar je te luisteren en samen te kijken naar wat je zoal:

  • aan emoties onderdrukt,
  • waar je innerlijk criticus jezelf continu op de kop zit te geven,
  • je innerlijke kind de vrijheid zou willen ervaren,
  • welke innerlijke beweging er plaats wil vinden om meer jezelf te zijn.

 

Laten we kijken in hoeverre je hierbij geholpen kan worden. Veranderingen horen bij je natuurlijke levensstroom. Kom dus gerust en geef jezelf de kans om te delen, want Delen = Helen.

010 - 452 80 15 of mobiel: 06 - 53 13 89 80