Diety Burry spiritueel therapeut
 

Visie

Spirituele therapie is voor iedereen die meer vreugde en energie in het leven wil ervaren. Het ontdekken van wie je werkelijk bent en van daaruit je leven in eigen hand nemen. In mijn visie is het leven een innerlijke reis waarbij de nadruk ligt op jezelf te mogen zijn.

Ik kijk naar alle aspecten van je mens-zijn. Alle vragen en of hulp die mensen nodig hebben, benader ik vanuit het standpunt dat lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn.

Het is daarbij erg belangrijk om te kijken naar wie je bent en hoe jij naar jezelf kijkt. Veel ziekten, relatieproblemen, spanningen/stress e.d. houden direct verband met je eigen gedachten. Vaak wijzen we onszelf op een dieper niveau af. Dit kan om allerlei redenen zijn. Het kan zijn dat je andere mensen op de eerste plaats zet omdat je jezelf minder belangrijk vindt. Als je leert meer van jezelf te houden zul je zien dat je dan vanzelf liefde uitstraalt naar een ander. Dan vindt diepe genezing plaats.

Waarom komen mensen naar mijn praktijk? Een aantal voorbeelden:

  • Meer voelen en ervaren wie jij bent
  • Meer leven vanuit je hartsbewustzijn
  • Inzicht krijgen in jouw levensplan
  • Hulp krijgen bij het realiseren van jouw pad en je dromen echt leven
  • Meer in stroming zijn

 

Laten we kijken in hoeverre je hierbij geholpen kan worden. Veranderingen horen bij je natuurlijke levensstroom. Kom dus gerust en geef jezelf de kans om te delen, want Delen = Helen.

010 - 452 80 15 of mobiel: 06 - 53 13 89 80