Diety Burry spiritueel therapeut
Bel voor informatie of een afspraak!

Consult

Intake

Soms is 1 sessie voldoende om weer verder te kunnen. In deze kennis-making werk ik vrij uitgebreid. We werken ruim 2 uur, waarin we een gesprek hebben met de nadruk op helderheid te krijgen in jouw proces. Daarna doen we energiewerk, gevolgd door een korte of wat langere reading en een nabespreking. Tevens kunnen we dan tot de conclusie komen dat er nog meer sessies nodig zijn. De eerste kennismakingssessie kost € 75,00.

Vervolg

Met de eerste sessie wordt er veel losgemaakt. De daarop volgende sessies staan meer in het teken van ondersteuning. De manier van werken blijft verder hetzelfde als bij het kennismakingsgesprek. De vervolgsessie duurt meestal wat korter en is daarom wat goedkoper € 60,00. Soms is er toch meer tijd nodig en moet je rekenen op € 75,00.

Wil je gebruik maken van 3 tot 5 sessies dan bespreken we een ander tarief.

Nazorg

Het komt ook regelmatig voor dat mensen na 1 jaar of langer weer terugkomen omdat ze voelen dat ze niet stromen en daardoor zich geblokkeerd voelen. Dit is logisch omdat een mens altijd blijft groeien en in die groei kan je soms hulp nodig hebben.

Afspraken graag 24 uur van te voren afzeggen.

Woont u wat verder weg of bent u door persoonlijke omstandigheden, bijvoorbeeld ziekte, niet in de gelegenheid om mijn praktijk te bezoeken? Ik geef ook telefonische coaching en begeleiding. Een behandeling bij u thuis is op verzoek ook mogelijk: neemt u daarvoor contact met mij op?

010 - 452 80 15 of mobiel: 06 - 53 13 89 80