Diety Burry spiritueel therapeut
kinderen: baby's die veel huilen

Huilbaby's

Sommige kinderen worden geboren met veel verdriet. Wat je als ouder ook probeert, het kindje waar je je zo op verheugd had, huilt veel. Dat heeft ook een enorme invloed op jou. Wat te doen? Wat als je al bij de huisarts bent geweest of om advies bij het consultatiebureau hebt gevraagd en er echt al alles aan hebt gedaan om jouw kind te helpen. Veel ouders krijgen te horen dat een pasgeborene nu eenmaal wat meer huilt.

Met huilen kan het kind aangeven dat het honger heeft of dat het moe is en moet gaan slapen. Als je kind echter heel veel huilt dan is er echter wel wat meer aan de hand. Als goede voeding, voldoende slaap en positieve aandacht niet bijdraagt tot een gelukkige baby, wat moet je dan?

Als spiritueel therapeut ga ik ervan uit dat alles uit energie bestaat. Ieder mens komt op aarde met zijn eigen specifieke gevoeligheden en wil daar ook graag in gezien worden. We hebben allemaal positieve aandacht nodig om te groeien. Soms is er meer nodig. Samen met u ga ik op zoek naar de oorzaak van het verdriet van uw kind. Dit houdt in dat ik mij helemaal inleef in uw situatie en die van het kind.

Veel baby's hebben een hoge gevoeligheid voor voeding, reageren sensitief op sfeer, missen de veilige omgeving van de baarmoeder. Er kunnen allerlei gevoelens en emoties bij uw kind spelen die het leven op aarde wat moeilijk maken.

Laten we samen kijken wat u en uw kind nodig hebben om de babytijd een mooie periode te laten zijn!

010 - 452 80 15 of mobiel: 06 - 53 13 89 80