Diety Burry spiritueel therapeut
kinderen met paranormale gaven

Paranormaal begaafd kind

Een paranormaal begaafd kind is anders dan het gemiddelde kind. Als ouder komt u voor allerlei vragen te staan. U wilt uw kind graag helpen en heeft er alles voor over om te achterhalen wat er met uw kind aan de hand is. We leven in een maatschappij met steeds meer openheid over veel zaken. Het is echter minder makkelijk om de paranormale gaven van je kind bespreekbaar te maken.

Er komt gelukkig steeds meer aandacht voor het kind dat hooggevoelig is, maar wat als je kind praat over de volgende zaken:

  • communiceren met overledenen,
  • waarneming van geestelijke begeleiders,
  • de warmte van zijn genezende handen.

We kennen allemaal wel de gesprekken op het schoolplein die gaan over zoon en dochter die niet goed kan meekomen en extra ondersteuning krijgt en ook over het hoogbegaafde kind dat extra huiswerk meekrijgt. In de regel ga je dan niet zeggen dat jou kind kan praten met haar overleden opa.

Wat als je kind met niemand kan praten over zijn ervaringen omdat er op zijn verhaal met onbegrip, schaamte en angst gereageerd wordt? Het kind trekt zich terug en wordt introvert. Maar het kind zou echter ook heel boos kunnen worden. En kunt u ergens uw verhaal kwijt?

Kinderen die paranormaal begaafd zijn worden geconfronteerd met het feit dat er iets mis met ze zou zijn. Ze belanden in het hulpverleningscircuit met diagnoses als autisme, ADHD en psychose. Meestal krijgen ze allerlei medicijnen voorgeschreven. Soms is een psychiatrische kliniek het eindstation. Dit scenario biedt helaas weinig perspectieven.

sitestat

U kunt het contact met uw kind behouden en uw kind helpen een volwaardig en gelukkig mens te zijn. Dat is mogelijk door met uw kind samen te kijken naar wat het nodig heeft. In mijn praktijk help ik ouders en kinderen samen om te gaan met paranormale gaven.

010 - 452 80 15 of mobiel: 06 - 53 13 89 80