Diety Burry spiritueel therapeut
meer lezen in boeken of op het internet

BOEKEN

Van ziel naar cel - genezen op celniveau

auteur: Joyce Whiteley Hawkes

Na een bijnadoodervaring, die haar lele leven op z'n kop zette, ontdekte Joyce Whiteley Hawkes dat emoties, gevoelens en gedachten een immense invloed hebben op ons lichaam op celniveau.
Helder en begrijpelijk brengt zij de helende principes van 'waardering', 'stroming' en 'genezing' op celniveau in beeld. We hebben allemaal een aangeboren vermogen om transformatie en regeneratie aan te boren om ons geestelijk en lichamelijk welzijn naar een hoger niveau te brengen.

Artsen uit de wereld van het licht - over wonderbaarlijke genezingen

auteur: Harm Wagenmakers

Mensen vertellen over een groot wonder dat hen is overkomen. Ze werden op een onverklaarbare wijze geheeld van een ziekte, waarvoor artsen en therapeuten geen enkele hoop op genezing meer gaven. Het wonder van genezing vanuit de geestelijke wereld is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Een hartverwarmend boek: je voelt dat alles mogelijk is.

Mijn vader lijkt op Barbapapa - portretten van nieuwetijdskinderen en hun ouders

Hermelijn van der Meijden (foto's: Erik Buis)

Mijn vader lijkt op Barbapapa is een boek vol hoopgevende verhalen voor wie eraan twijfelt of er ‘meer’ is. Kinderen die het lezen zullen zich gesteund voelen door leeftijdsgenoten die net zulke ‘vreemde’ dingen zien en voelen als zij. En ouders van sensitieve kinderen zullen evenzoveel erkenning en herkenning vinden in de interviews met de ouders. Er komen dertig kinderen, tussen de vijf en twaalf jaar aan het woord. Zij vertellen onbevangen en openhartig over hun buitengewone ervaringswereld vol liefde, kleuren geesten, engelen en vorige levens. Hun ouders vertellen over hun eigen spiritualiteit, de lessen die ze van hun eigen kinderen leren en de obstakels die ze tegenkomen in de dagelijkse realiteit van opvoeding, school en omgang met de omgeving.

Je eigen levensplan

auteur: Anna van der Vaart

Het boek helpt je om meer te weten te komen over het leven vanuit het Licht, vanuit de ziel en over het bestaan van een eigen Levensplan. Door de beschrijving van je leerroute in de sferen van Licht en van je leerthema’s en hoofddoel van je huidige leven, kan er veel herkenning komen in wat je al ervaren hebt in dit leven.
Veel puzzelstukjes komen op hun plek te vallen en je begrijpt meer van jezelf en je leven. Het Levensplan is een hulpmiddel om gerichter tot een bewuster zelfbesef en bewustere zieleontwikkeling te kunnen komen en tot meer begrip in je eigen leven. Ga naar www.annavandervaart.nl om het boek te bestellen.

 

WEBSITES

Puur Medium
Spirituele en Paranormale Hulp- en Consultlijn
Anna van der Vaart
Website van het Kanaal van het Witte Licht.
The Golden Age
Maandelijkse berichten.
Nieuwetijdskind Magazine
Online Magazine over hooggevoeligheid, spiritualiteit
en bewuste opvoeding.
Padwerk
Psychologie en spiritualiteit in de praktijk.
bel: 010 - 452 80 15 of mobiel: 06 - 53 13 89 80