Diety Burry spiritueel therapeut
weblog

Je lichtkracht leven

Veel mensen zijn zich bewust waarom zij op aarde zijn en dragen dit op allerlei manieren uit. Ze werken hard en hebben veel doorzettings- vermogen. Ze willen graag dat iedereen het goed heeft en niet slechts een beperkte groep mensen. Ze zien altijd mogelijkheden om iets te veranderen en zijn ware scheppers.

Ze zijn zich bewust dat alles begint met het creëren van hun eigen gedachten en dat daar een enorme kracht in verscholen zit. Het is een keuze daar iets mee te doen en dat is echt niet zo moeilijk als sommigen denken.

Het vraagt dat we altijd vertrouwen hebben in ons eigen kunnen en altijd het beste voor iedereen te willen. Het allermoeilijkste is misschien voor de meesten van ons wel het in balans brengen van onze egodelen. Het zijn die delen die altijd streven naar meer en het zijn die delen die niet snel tevreden zijn. Het is die stem die zegt dat je het beter had moeten kunnen en dat je toch echt wel het beste uit jezelf moet halen.

Dan zeg ik je dat het beste uit jezelf te willen halen ook precies de bedoeling is van je leven.

Als je dit doet vanuit liefde en niet vanuit dat het ten koste gaat van anderen dan is het de mooiste creatie mogelijk. Het doet er wel degelijk toe dat jij wilt leven vanuit jouw waarheid en dat je het mooiste en het beste uit jezelf wilt halen. Het loslaten van jouw egodelen die altijd vanuit angst gevoed worden kunnen in het licht gezet worden. Als je die bereidheid hebt dan gebeurt dat ook. In die zin is dat wat je vraagt ook dat wat je mag ontvangen. Als het gepaard gaat met de juiste intentie dan zal het ook gebeuren.

Je bent echt niet alleen. Er zijn vele mensen die dit pad bewandelen en ze zijn niet altijd zo zichtbaar aanwezig. Ze opereren vaak wat op de achtergrond en willen graag dat de wereld een liefdevolle plek is voor iedereen. Er zijn  mensen bij die echter healers zijn en  anderen die de wereld wat te brengen hebben via het gesproken woord .Anderen maken prachtige muziek of schilderijen die je recht in je hart raken. Het zijn liefdevolle vaders of moeders die het beste willen voor hun kinderen. Er zijn zoveel mensen die leven vanuit hun hart en die er alles aan zullen doen om het hoogst mogelijke voor zichzelf  en iedereen in acht te nemen.

Veel van deze mensen hebben op dit moment het niet altijd zo makkelijk. Ze hebben regelmatig allerlei fysieke klachten en er zijn er ook die zo moe zijn dat ze regelmatig rust moeten betrachten. Velen hebben regelmatig sombere gedachten en kunnen langere perioden hebben van veel frustraties, boosheid en heel veel wisselende stemmingen. Ja, het leven vraagt soms veel van hen en ze geven het toch niet op. Moedig zijn ze echt wel te noemen en ze blijven doorgaan met het uitdragen van liefdevolle intenties. Ze voelen zich gedragen door de wereld van het licht en kunnen niet anders dan daar hun voeding vandaan halen.

Steeds meer mensen krijgen contact met de wereld van het licht en mogen prachtige boodschappen doorkrijgen die er voor bedoeld zijn om je te ondersteunen en de wereld op te tillen naar vrede en liefde. Zij weten dat dat kan en dragen deze boodschap over hoe dat te doen elke keer weer uit. Ik heb een aantal sites vermeld (zie menu) waar je je lichtvoeding kan halen. Het is ter inspiratie en bemoediging. Weet dat je nooit alleen bent en dat er vele begeleiders vanuit de sferen je helpen.

Voor die mensen die meer nodig hebben dan het lezen van inspirerende stukken kunnen ook een afspraak maken voor een consult om het leven weer lichter te maken.

Je loopt nooit alleen.

27 december 2009

naar boven