Diety Burry spiritueel therapeut
weblog

Iedereen is belangrijk

We leven in een tijd waarin we steeds ons meer en op een dieper nivo mogen herinneren wie we zijn. Dit is een prachtig geschenk en maakt het leven op aarde zeer zeker de moeite waard. Als je helemaal zou kunnen ervaren wat de lichtwereld en moeder aarde voor je voelen dan zou je je helemaal niet meer zo alleen hoeven te voelen. Hoe meer je in contact komt met zowel de lichtwereld als met moeder aarde, hoe meer je zult gaan voelen dat je geliefd bent en dat er voor je gezorgd wordt.

Er is zoveel meer voor jou weggelegd dan je vaak denkt. Het is ook vooral het denken, je leven teveel in je bovenkamer leven. Als je alles vanuit je hoofd beredeneert is dat de grootste belemmering om een vervullend leven te ervaren. We willen toch allemaal in het diepst van ons hart een leven hebben waarin er meer ruimte is voor jezelf? Waarin je meer rust en vreugde mag ervaren.

Een andere reden waarom het ons moeilijk afgaat om meer vervulling te ervaren is dat we teveel afgaan op wat een ander doet. Het collectieve denksysteem zet ons behoorlijk vast. Elke ziel is hier echter met een doel. De meesten horen dit niet voor de eerste keer, maar krabben zich toch achter hun oren en realiseren zich niet voldoende hoe belangrijk ze eigenlijk zijn. Iedereen is waardevol en belangrijk en een geboren meester. Het is aan jou om je dit te realiseren en zolang als je op aarde leeft daar voor te gaan.

Je mag gerust je geboorterecht opeisen en genieten van je proces. Het is heel belangrijk om niet altijd te bedenken wat er zal gaan gebeuren. We denken vaak de gehele dag van alles over ons zelf en menen ook te weten dat God alles voor ons vastgelegd heeft. We beschikken echter over een vrije wil en dat betekent dat we zelf mogen invullen hoe te handelen en wanneer.

Ik kom als spiritueel coach regelmatig telefonisch in contact met mensen die willen weten of er nog iemand op hun pad komt en wanneer: “Kunt u wat zien?” is dan de vraag. Hoewel ik nooit kan zien wat er precies gaat gebeuren, krijg ik wel van mijn begeleiders te horen hoe de mensen met een bepaalde vraag ergens in staan. In de meeste gevallen is het zo dat als je zelf de kansen in je leven niet ziet, ik ze vanuit de kosmos ook niet doorgegeven krijg. Veel mensen houden zichzelf klein en leven met de overtuiging dat ze veel te kort komen. Ik vraag altijd om hulp vanuit de kosmos en krijg dan liefdevolle handreikingen waarmee ik deze mensen kan helpen.

Het allerbelangrijkste is te leren ontspannen, te genieten van alle dingen en vooral veel liefde te ervaren voor jezelf. Wordt verliefd op jezelf, voel en beleef het. Het is gewoon zo dat een ander je altijd een spiegel voor houd. Hoe meer je van jezelf houdt hoe meer je omringd zult worden met liefdevolle mensen. Mensen die niet op alles wat je doet met kritiek reageren.

Hoe kom je nu dieper in contact met jezelf? Hoe wordt je (meer) verliefd op wie je bent? Na elk leven leggen we ons aardse kleed af en gaan we weer terug naar de bron. Velen van ons hebben al meerdere levens geleefd en alles wat we in die levens ervaren hebben ligt opgeslagen in ons DNA. Al heel lang geleden is in ons geïmplanteerd dat we Goddelijk zijn. We leven in een nieuwe tijd waarin dat weer in onze herinnering naar boven komt. Niet alleen om te herinneren maar ook om ons leven daarnaar te leven. Wie wil er nou niet meer rust en vreugde ervaren? In ons DNA huist alles wat we zijn en ooit waren. Mooie zielen die zich bemind voelden en in harmonie met zichzelf en anderen leefden. Je DNA is een prachtig systeem dat het vermogen heeft zichzelf te veranderen op elk moment.

Het verklaart spontane genezingen (ook remissie, afname, of genezing). Spontane remissie is het schoonmaken van jezelf, je weer herinneren van al die levens waarin je gewoon weer jezelf was.

Ik geef als spiritueel therapeut healingen waarin ik als het ware een reis maak naar het onderbewustzijn. Daarbij maak ik contact met alles wat er in het DNA opgeslagen zit. Ik ervaar dan kleuren, beelden, woorden, symbolen, geuren, klanken. Mijn begeleiders reiken mij die zaken aan die jou op dat moment helpen om weer heel te worden en dat proces te laten plaatsvinden. Het verklaart waarom mensen na een behandeling meer moed hebben of zich vrijer voelen en vaak vooral meer energie hebben. Met een healing kunnen er veel veranderingen op gang gebracht worden. Er kan erg veel veranderen! Soms zit je zo vast in je eigen gedachtegang dat je niet meer weet of je vooruit of achteruit moet.

Mensen komen om allerlei redenen bij mij. Mijn cliënten ervaren na een consult meer ruimte om zichzelf te zijn. Natuurlijk is het niet zo dat alles na 1 behandeling weer helemaal is opgelost. Er kan veel en er mag ook veel gebeuren, maar er wordt ook een stuk bewustzijn van ons gevraagd. Het allerbelangrijkste is je meer te ontspannen en meer van jezelf te houden.

Dit is de basis.

Doorbreek je gevoel van 'ik kan niet meer verder' en herinner je weer wie je bent. Ik help je hier graag bij.

 

Diety,
16 november 2010

naar boven