Diety Burry spiritueel therapeut
weblog

Veranderingen en meer levensgeluk

Mensen vragen me wel eens of ik hen wat meer kan vertellen over hoe hun toekomst eruit gaat zien. Dat dit geen exacte  wetenschap is zal de meeste mensen hopelijk niet verbazen.
We leven in een tijd van enorme veranderingen en zoals de media ons het nieuws van de wereld laat zien lijkt het wel of vrede, gelijkheid en harmonie nog ver te zoeken is.

Dan terugkomend op die vraag hoe je leven er over tig tijd uit gaat zien is het antwoord misschien niet bevredigend maar wel eerlijk en oprecht. Wat wil jij dat er gaat veranderen in je leven en ben je bereid om daarvoor het nodige los te laten en te vervangen voor iets wat je beter past. Durf je kritisch naar jezelf te kijken en met de nodige humor jezelf te bevrijden van de collectieve gedachtengang van: Ik ben niet goed genoeg.

Laten we even bij het begin beginnen. Lang geleden leefden we in volle harmonie met elkaar. We communiceerden via ons hart en hadden totaal nergens een gebrek aan. We ervoeren elkaar via een enorme liefde voor onszelf en die ander. We genoten van elkaars gezelschap en wisten dat alles uit energie bestond. Het heelal was oneindig en zo onze groei. Haat en nijd bestond niet en angst voor verandering ook niet. Alles was tenslotte oneindig en alles was puur licht.
Licht van een zodanige puurheid kwam doordat ons hart zuiver was, zonder oordeel en gebrek aan. Licht zo puur dat we wisten dat we goddelijk waren en als zodanig ons leven wilde leven. Je zou kunnen denken dat we nu in deze tijd levend daar nog ver van verwijderd zijn. We worden ondergedompeld in angst en het lijkt erop of de wereld waarin we leven steeds meer verwijderd raakt van die oorspronkelijkheid van puur licht.
Als je echter verder kijkt en jezelf de kans gunt om met mij mee te gaan in waar we op af stevenen dan mag je gerust van me aannemen dat ons heel wat anders staat te wachten.

Geloof me dat we genoeg in ons mars hebben om onszelf te bevrijden van het idee dat we niet goed genoeg zijn en dat we het tij niet kunnen keren. Het tij is al gekeerd en we zijn hard op weg om weer terug te keren naar onze oorsprong. We zullen weer uitkomen bij hoe het was in het begin. Het hoe en waarom we deze groei hebben moeten doormaken van wezens van pure liefde naar wezens met allerlei twijfels en oordeel en gezoek naar nog meer van hetzelfde is een lang verhaal en kan ook kort verteld worden. Het lag allemaal besloten in het kosmisch plan.

We wilden leren en ervaren hoe het was om niet meer verbonden te zijn met onze bron, onze goddelijkheid ontkennen en de wens heeft ons dit ook doen laten ervaren. Nu is het de tijd om weer terug naar huis te gaan. Weer te stralen als voorheen en in harmonie met elkaar te gaan leven.
We zullen massaal wakker gaan worden. Dat dit al aan het gebeuren is, is duidelijk waar te nemen. Over de gehele wereld staan mensen op om niet langer genoegen te nemen met slecht onderwijs, gezondheidszorg voor iedereen toegankelijk en dit zal hoe dan ook doorgaan. Zij hebben gekozen voor hun terugkeer naar de oorsprong. Zij hebben gekozen voor meer licht in hun bestaan. Onderdrukking kan alleen maar bestaan als genoeg mensen het idee hebben niet goed genoeg te zijn voor deze wereld. Haat en nijd kan alleen maar bestaan door ongenoegen over jezelf. Als je hart zuiver is over jezelf en de ander dan waren we de massale crisis waarin we leven allang te boven.
Dat de verandering dus begint bij jezelf zal wel niemand verbazen en de enkelingen die dit niet weten of ontkennen zullen het als het ware als vanzelf wel gaan leren. Op ten duur zullen allen ogen gericht zijn op onze pure oorsprong. Het weten en ervaren van onze goddelijkheid, ons licht en daarna is er nog zoveel meer te ervaren. Er is altijd een crisis nodig voordat we kunnen groeien naar onze ware zelf. Wakker worden en opstaan is een keuze. Het is een transformatieproces wat ons meevoert naar meer levensvreugde.
Als jij niet tevreden bent met je leven tot nu toe of het graag anders ingevuld zou willen hebben dan begin bij het begin. Alles begint bij de basis. Dit kan je niet overslaan en als je dit wel zou willen dan wordt je als vanzelf weer ondergedompeld in meer van hetzelfde. Elke les moet geleerd worden en je geslaagd zijn zul je ervaren door meer vrijheid.

In deze tijd zijn nog steeds veel mensen op zoek naar de juiste partner, de juiste baan, een andere woonplek. Het antwoord is simpel. Leer van jezelf te houden. Open je hart voor jezelf. Heb positieve gedachten over jezelf door jezelf te waarderen om wie je bent en om wat je hebt bereikt in je leven. Vergelijk jezelf niet met een ander en geef erkenning dat jij hier gekomen bent om iets te leren.
De les is duidelijk. Je bent hier gekomen om jezelf te mogen zijn. Een ieder die jou doet geloven dat je niet goed genoeg zou zijn doet dat uit gebrek aan zelfliefde. Dat wat je echt te leren hebt is jezelf te waarderen om wie je bent en als je dat niet doet dan krijg je een partner, een collega, een familielid die jou niet kan waarderen om wie je bent. Als je dan de rommel uit je ogen haalt en nog eens even goed kijkt dan herken je het meteen. Ik houd nog te weinig van mezelf en of die ander houdt niet van zichzelf.

Alles komt voort uit het houden van jezelf. Niets kan echt gedijen op arme onvruchtbare grond. Het is een groeiproces en gaat gepaard met ups en downs. Toch kun je er van op aan dat je het zult bereiken. Dit is namelijk de bedoeling en zal dus ook gebeuren. Wat is dus je toekomst. Een leven van meer licht en liefde. Voor jou ook genoeg om van te leven en dat wat je deelt komt bij je terug in meer licht en liefde.

Boodschap vanuit het licht gegeven:

Lief mens. Je bent gemaakt naar het evenbeeld van de meest volmaakte en zult hoewel je misschien mag denken van niet dit tot in elke vezel van je lichaam weer gaan ervaren.
Nu is het de tijd jezelf toe te staan om alles los te laten wat je niet langer dient. Het vraagt moed en doorzettingsvermogen en vanuit de sferen is genoeg waardering en liefde om jullie daarbij te ondersteunen. Je bent niet alleen. Dit is een gedachtengang die je gerust mag loslaten. Je bent nooit alleen geweest en zult dit ook nooit zijn. We weten dat jullie veel pijn ervaren en zien jullie moeite met dit alles. Jullie lichamen worden tot het uiterste uitgerekt.

Vele van jullie hebben allerlei klachten en symptomen die het uiterste van jullie verlangen. Alle pijnen die opgeslagen liggen in jullie cellen worden aan het licht gebracht en zullen losgelaten mogen worden. Geloof dat je altijd al goed genoeg was. De illusie dat je maar door moet gaan in een liefdeloos bestaan en waar enkelingen voor jullie beslissen hoe jullie leven eruit moet zien is gebaseerd op leugens en zullen afbrokkelen door pure gedachten van liefde. Laat jullie liefdevolle gedachten tot uiting komen door je te verbinden met medemensen met dezelfde liefdevolle intenties. Kom uit jullie cocon en wees de vlinder die je van oorsprong al was.
Luister alleen naar woorden van pure liefde en neem geen genoegen met gedachten over dat het  met de wereld niet goed zou komen. Er is geen weg meer terug. We zullen zegevieren en zullen een enorme vloed van liefde en vreugde gaan ervaren. Als je begint met jezelf te waarderen en jezelf lief te hebben zoals wij jullie lief hebben dan ben je wakker geworden en zal je het leven steeds meer gaan ervaren vanuit minder moeite.

Je zult meer rust en stilte gaan ervaren en zult ook met ons  vanuit het licht gaan samenwerken. Denk gerust in het groot en je hoeft geen genoegen te nemen met minder dan wat je denkt waarvoor je geboren bent. Verander deze gedachten en je zult ervaren dat wij je vergezellen naar een leven met meer liefde en harmonie.


Er is gesproken.

Diety
16 november 2014

naar boven